SDP:n 1. varapuheenjohtaja Niina Malm: Eiväthän suomalaisetkaan lähde nyt rantalomalle Thaimaahan!

Kansanedustaja Niina Malm ihmettelee Keskustan Lapin piirin ulostuloa matkailutilanteesta. Koronavirus leviää maailmalla edelleen kiihtyvää tahtia ja Malmin mukaan ikävä tosiasia on, että tämä iskee kovaa myös Lapin matkailuun.

– Eurooppa on suljettu. Vaikka matkailuhaluja löytyisikin, meille Suomeen eivät turistit edes pääsisi lähtömaiden rajoitusten takia. Eiväthän suomalaisetkaan lähde nyt rantalomalle Thaimaahan! Lähtisin itse hakemaan vaihtoehtoista kassavirtaa kotimaan matkailijoista ainakin ensi hätään, Malm esittää.

Malmin mukaan Suomen talous täytyy saada kuntoon mahdollisimman vilkkaasti, mutta tämä edellyttää koronan hallitsemista. Hallitus on tukenut matkailuelinkeinoa merkittävillä yritystuilla ja jatkaa tätä työtä.

– Tämä tilanne turhauttaa meitä kaikkia, sen ymmärtää, ja Lapin matkailu kärsii tällä hetkellä etupäässä. Mutta on täysin kohtuutonta kaataa kaikki yhden ihmisen vastuulle – varsinkin, kun ministeri Kiuru on hoitanut tehtäväänsä esimerkillisesti.

Lähde: STT Info


Muuta pientä luettavaa:

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.